Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dieta Cu Supa De Varza

Dieta Cu Supa De Varza. Dieta cu supă de varză poate fi gustoasă. În afară de supă, persoanele care urmează dieta pot mânca fructe și legume proaspete.

Dieta Cu Supa De Varza
Dieta Cu Supa De Varza from kocigga.blogspot.com

2 litri de apă 1 ceapă albă 3 căței de usturoi 500 de grame de varză proaspătă 3 morcovi 2 fire. Supa de varza, reteta simpla, dietetica, o reteta ieftina si gustoasa, plina de vitamine, care ajuta la slabit. Ingrediente și mod de preparare ingrediente pentru 8 porții:

Supă De Varză, Legume Și Fructe (Fără Banane, Căpșuni, Cartofi), Ceai De Fructe Neîndulcit Ziua 4:


Rețetă de supă de varză: Dieta pas cu pas dieta de slăbit presupune ca timp de o săptămână să mănânci supă de varză la fiecare masă, inclusiv la micul dejun, în ce cantitate dorești. Ingrediente și mod de preparare ingrediente pentru 8 porții:

Pro Si Contra Dietei Cu Supa De Varza.


Dieta cu supă de varză poate fi gustoasă. De atunci popularitatea sa este în continuă creștere. Supa de varza (puteti manca cat doriti) fructe si legume insa fara fasole, mazare, porumb si cartofi.

Joi Supa De Varza (Puteti Manca Cat Doriti) Banane Insa Nu Mai Mult De 2.


Ingrediente și mod de preparare 2 litri de apă 1 ceapă albă 3 căței de usturoi 500 de grame de varză proaspătă 3 morcovi 2 fire de țelină apio o jumătate. În afară de supă, persoanele care urmează dieta pot mânca fructe și legume proaspete. Eu o fac des, chiar daca nu tin dieta, ne pla.

De Preferinta Citrice (Portocala Si Grapefruit) Si Pepene Rosu.


Supă de varză, porții moderate de fructe (evită bananele), ceai neîndulit, suc de afine, apă plată. Principalele avantaje ale dietei de varză sunt că durează doar 7. Supă de varză, fără fructe, ceai neîndulcit ziua 3:

Dieta De 7 Zile Cu Supa De Varza:


Pe lângă supa de varză, în ziua a șasea poți mânca și carne de vită cu legume crude, fierte sau la cuptor (cu excepția cartofilor). In prima zi a dietei trebuie sa mananci supa de varza si multe fructe. Ziua 7 în afară de porțiile de supă, în ultima zi a dietei poți.

Post a Comment for "Dieta Cu Supa De Varza"